Vitello Tonnato

Vitello Tonnato
Ingrediënten

(4pers):

  • 400g gebraden kalfsgebraad in fijne plakken
  • 1 blikje uitgelekte tonijn
  • 6 eetlepels mayonaise
  • sap van halve citroen
  • gemengde sla
  • appelkappertjes
  • olijfolie
  • balsamico
  • parmezaan schilfers
  • pezo
Bereiding
  1. Saus: mix of blend de tonijn, mayo, citroensap en pezo tot een gladde saus.
  2. Meng de salade met wat olijfolie, balsamico en pezo.
  3. Dresseer het vlees op platte borden, sla in het midden, saus mooi verdelen en enkele kappertjes erbij en schilfers parmezaanse kaas. 
Bijpassende Bubbels

Er zijn geen bijpassende Bubbels voor dit menu.

Bijpassende Witte Wijnen

Er zijn geen bijpassende Witte Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Rosé Wijnen

Er zijn geen bijpassende Rosé Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Rode Wijnen

Er zijn geen bijpassende Rode Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Zoete Wijnen

Er zijn geen bijpassende Zoete Wijnen voor dit menu.