Mosselen met currypasta en kokosmelk

Mosselen met currypasta en kokosmelk
Ingrediënten

(4pers)

  • 1 kg mosselen
  • 1 eetlepel fijngesneden gember
  • 2 eetlepels fijngesneden ajuin
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 eetlepel groene currypasta
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepels arachide/olijfolie
  • 4 eetlepels vers gehakte koriander
Bereiding
  1. Zet een wok met olie op het vuur en laat goed warm worden.
  2. Voeg de currypasta, ajuin en gember toe en laat 1 min. bakken.
  3. Kokosmelk en limoensap toevoegen en 5 min laten inkoken.
  4. Mosselen erbij en onder deksel laten stomen totdat ze open gaan.
  5. Serveren met verse koriander.
Bijpassende Bubbels

Er zijn geen bijpassende Bubbels voor dit menu.

Bijpassende Witte Wijnen

Er zijn geen bijpassende Witte Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Rosé Wijnen

Er zijn geen bijpassende Rosé Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Rode Wijnen

Er zijn geen bijpassende Rode Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Zoete Wijnen

Er zijn geen bijpassende Zoete Wijnen voor dit menu.