Mediteraanse Gazpacho

Mediteraanse Gazpacho
Ingrediënten
  • 5 sneden oud, wit brood (zonder korst)
  • 5 rijpe tomaten
  • 1 geschilde komkommer
  • 1 selderstengel
  • 1 groene peper (zonder pitjes)
  • 2 lente uien
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • water
  • sap van 1 limoen
  • pezo
  • 1 theelepel cayennepeper
  • suiker
  • munt
Bereiding
  1.  Het brood in blokjes snijden en in wat water laten weken, terwijl de tomaten ontvellen + ontpitten.
  2.  In de blender: tomaten, komkommer, selder, look, geweekt brood, groene peper, scheut olijfolie, limoensap. Even laten draaien. Daarna pezo, cayenne en suiker toevoegen en goed laten mixen. (Indien te dik wat water bijdoen) en  koelen.
  3.  Serveren: omroeren en serveren in mooie glaasjes, garneren met wat fijngesneden lente-ui, munt en druppeltjes olijfolie
Bijpassende Bubbels

Er zijn geen bijpassende Bubbels voor dit menu.

Bijpassende Witte Wijnen

Er zijn geen bijpassende Witte Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Rosé Wijnen

Er zijn geen bijpassende Rosé Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Rode Wijnen

Er zijn geen bijpassende Rode Wijnen voor dit menu.

Bijpassende Zoete Wijnen

Er zijn geen bijpassende Zoete Wijnen voor dit menu.